AANBOD

Aarzel niet om ons te laten weten wat u in gedachten heeft, zodat we u kunnen helpen om uw perfecte verblijf samen te creëren.

WAT KUNNEN WE BIEDEN

BLIJF BIJ ONS

Villa Hellebosch is de ideale plek voor kleine groepen die een rustige, warme en aangename sfeer zoeken om samen te komen en te werken. De villa is geschikt voor uw vergadering, workshop, vrienden- of familiebijeenkomst, teambuilding, verjaardag of trouwMisschien wilt u een stimulerende tijd voor uzelf reserveren, een individeel verblijf. Honderden schrijvers, kunstenaars, academici, journalisten en mensen met een creatieve geest zijn u in Villa Hellebosch voorgegaan. Respect voor de schoonheid en puurheid van de natuur, gevoeligheid voor kunst en esthetiek, gastvrijheid en een open geest zijn belangrijke waarden in Villa Hellebosch. Elke gelegenheid vraagt om een andere aanpak dus aarzel niet om ons te laten weten wat u in gedachten heeft, zodat we kunnen helpen in het co-creëer van uw perfecte verblijf.

corporate-meeting

VERGADERINGEN

Villa Hellebosch ontvangt graag bedrijven of organisaties uit de non-profitsector, actoren uit de wereld van de media, kunst en cultuur.  Zij kunnen er ongestoord vergaderen, plannen, evalueren of brainsstormen. In Villa Hellebosch is dat net een tikkeltje anders.

 Villa Hellebosch is beschikbaar:

– per dagdeel (een halve of een volle dag)

 – voor meerdere dagen (overnachting mogelijk tot 15 personen)

 Villa Hellebosch kan voor de gewenste catering instaan, gaande van thee en koffie met koekjes tot een volwaardige lunch of driegangendiner.

private-event-catering-villa-hellebosch

EVENTS & SAMENKOMEN

Een alternatief huwelijksfeest, een verjaardagsfeestje, een afscheidsviering naar aanleiding van een overlijden … Ook dát kan in Villa Hellebosch.  Hier moet natuurlijk rekening worden gehouden met de eigenheid van Villa Hellebosch (met de troeven én met de beperkingen die het zichzelf oplegt). Voor de zogenaamde catering kunt u zelf een traiteur inschakelen of beroep doen op de traiteurs waarmee Villa Hellebosch reeds heeft gewerkt.

yoga-shala-villa-hellebosch

WORKSHOPS EN RETRAITES

Of het nu gaat om workshops van creatief schrijven, beelden boetseren, yoga, gezonde voeding of boomslepen met paarden, het kan in príncipe allemaal. Villa Hellebosch biedt zelf geen workshops aan, het gaat in op de vraag van organisaties. De deelnemers kunnen er overnachten. Villa Hellebosch kan indien nodig voor de gewenste catering zorgen.

rent-our-place

FAMILIE-EN VRIENDENREUNIES

Families of vriendengroepen kunnen voor enkele dagen het hele huis huren, met dien verstande dat zij vooral de rust, de gezelligheid en de natuur opzoeken. Villa Hellebosch is immers geen festival- of fuiflocatie.

 

Voor deze reünies kunnen de gasten over een volledig ingerichte keuken beschikken.

VILLA HELLEBOSCH

©Alle rechten voorbehouden | VILLA HELLEBOSCH